Intressant.




Var ju som sagt på seans ikväll. Har precis kommit hem och har haft en sån fruktansvärd huvudvärk i flera timmar. Seansen var riktigt intressant måste jag säga även om hon inte fick någon kontakt med någon som jag har haft i min omgivning. Även om jag tror mycket på detta så är jag alltid skeptisk till personer som sysslar med det huruvida den kan det eller ej. Men ganska fort så trodde jag på att hon kunde sin sak.

    


Det enda jag personligen fick bekräftat ikväll var att om man har en känsla om att det är "någon" i ens hem och att man får en känsla om vem det kan vara så är det den personen som man först tänker på. Den först känslan som jag fick var ju att det var min farfar och nu tror jag ju såklart att det är så :)

Det gick även att boka en egen sittning med henne som jag var sååå sugen på men det kan vänta. Jag är nöjd som det är nu och tyckte att det var en mycket intressant upplevelse.

    


Nu när jag kom hem så hade mina älsklingar redan lagt sig. Min lilla ängel har fått feber och har varit lite hes hela dagen *stackars liten* ska lägga mig och kramas med henne nu innan jag själv slummrar in :) Jag var ju som sagt upp och jobbade tidigt i morse och har haft sån huvudvärk så nu är jag helt slut.. puuh.. här ovanför så ser ni min lilla tiger som nu ska kämpa mot sjukan :)


Godnatt och ta hand om er!
 


Kommentarer
Postat av: BonnerKarla

Do you opine that can be impossible to have free time studying? All supposes to be possible. As example, you will keep away from academic papers accomplishing if <a href="http://marvelousessays.com/get-custom-paper.html">do custom term paper</a>. So, everything is aesy, as you notice!

2012-06-10 @ 22:31:30
URL: http://www.marvelousessays.com
Postat av: JerriGardner

I know that this doesn’t matter if use <a href="http://primethesis.com">dissertation writing</a> services or <a href="http://primethesis.com">thesis writing service</a>! Because only the quality of the legal dissertation more or less about this post has to be counting.

2012-06-13 @ 14:44:09
URL: http://primethesis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0