Ska på seans. :)



Idag har jag jobbat. Jag jobbade till klockan 14 och det var skönt att äntligen få jobba en dag. Har inte jobbat på 3 veckor nu så det kan ju verkligen behövas :)
Min mamma ringde upp mig förra veckan och frågade om jag var intresserad av att följa med på storseans och självklart blev svaret JA :)
Jag har alltid trott på att det finns "övernaturliga fenomen" eller vad man ska kalla dom. Vill väl mest följa med i hopp om att få kontakt med min farmor eller farfar som jag saknar otroooligt mycket. Dom bodde i Bergen som ligger i norge och jag träffade dom allt för sällan men vi åkte och hälsade på dom varje år så länge som dom levde. Jag stog väl min farfar närmast om man säger så och har alltid haft en enormt stor kärlek till honom. Såklart älskade jag min farmor också men det var något speciellt band som jag kände med min farfar. Eftersom att det hänt en del oförklarliga saker i min lägenhet under åren så har jag bara fått en känsla av att det kan vara honom.

Min farmor och farfar dog i alldeles för ung ålder, dom dog av hjärtat båda två. Dom var storrökare. Min farfar var sjöman och jobbade mycket borta så vi har en del roliga sovenirer ifrån olika platser i världen ifrån honom medans min farmor var hemmafru och ägnade sina dagar åt att röka, dricka kaffe och sticka aldeles underbara kläder åt oss :) Dom har gett mig otroliga minnen som man aldrig kommer att glömma.

Så därför hoppas jag på att få kontakt med någon av dom men helst båda två :) Men det är ju inte säkert att det blir av alls eftersom att det är storseans men det återstår att se. Kul ska det ju bli i alla fall. Och ett kort på dom ska jag ta med mig för att jag har hört att det kan hjälpa på lite..

Nu håller min älskade sambo på med maten. Idag blir det pommes och hamburgare. Snabbt, enkelt, gott men inte världens nyttigaste.

återkommer om seansen.. :)  


Ha det bra så länge..


Kommentarer
Postat av: PetersAmparo18

Academic pressure is an enemy of almost every high school student. Sometimes students feel the strain creating their academic papers. <a href="http://essaysexperts.com/essay-guide.html">Essay guide</a> accomplishing tention can make a big damage of brains. Don't work very hard to save your health.

2012-03-06 @ 01:00:29
URL: http://essaysexperts.com
Postat av: HooperSHAUNA

To get good psychology essay paper seems to be not a dream at present time. Custom writing companies furnish university students with high quality <a href="http://www.essaysbank.com">essay</a>. Thence, that is good possibility for you to save your grades.

2012-03-22 @ 15:50:41
URL: http://www.essaysbank.com
Postat av: ClayJanette23

Wow, good enough theme just about this topic. Will please let me know how long time it will take? Just because I am going to create some thesis samples or may be that will be better to purchase the <a href="http://topthesis.com">buy thesis</a> service. Thank you a lot.

2012-06-10 @ 22:13:22
URL: http://topthesis.com
Postat av: MAYS19Kasey

Don’t you know that you are really great graduate thesis creator and the <a href="http://primethesis.com">buy dissertation</a> service won’t compare with your writing skillfulness. If you keep on doing the things like that, we would buy dissertations connecting with this post not only from <a href="http://primethesis.com">thesis writing service</a>, but buy from you too.

2012-06-13 @ 14:43:12
URL: http://primethesis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0